HIFIX in de media

SEAPORT MAGAZINE | Transport & Logistiek | 24e jaargang | nummer 2 2015

Publicatie in het ondernemersbelang | Editie 2 | Jaargang 2015

HIFIX zorgt voor de juiste match

Uitzendbureau Hifix uit Hulst zorgt voor de juiste match tussen vraag en aanbod. "We verbinden bedrijven en werkzoekenden. Onze regio heeft grote potentie om de arbeidsmarkt in Zeeland, West-Brabant èn België te bedienen. Vanuit Hulst is de haven van Antwerpen in amper een half uur aan te rijden”, aldus vestigingsmanager Michael Taelman van Hifix, dat gespecialiseerd is in het leveren van flexibele arbeid voor technische bedrijven binnen hun gehele bedrijfsorganisatie.

De dienstverlening bestaat uit werving & selectie, internationaal recruitment, coaching, uitzending en detachering. Na de juiste klik, zorgt het uitzendbureau ook voor after sales en begeleiding tijdens de werkzaamheden. Hifix heeft ook de focus op het Vlaamse achterland. "De flexmarkt biedt mooie uitdagingen. In Zeeland zijn om bedrijfseconomische redenen diverse mensen hun baan kwijt geraakt. In Antwerpen en omgeving zijn er juist veel openstaande vacatures. Daar spelen wij op in met onze Zeeuwse database.”

Hifix is een professionele organisatie die opereert vanuit een mooi pand aan de Frans van Waesberghestraat in Hulst, strategisch gelegen tussen Antwerpen en Terneuzen. "Tegenwoordig gaat veel online, maar persoonlijk contact blijft belangrijk. We beschikken in Hulst over een laagdrempelig kantoor waar men even binnen kan wandelen om informatie over de arbeidsmarkt op te vragen. Wij zorgen voor de juiste klik tussen bedrijfsleven en werkzoekenden. Ons vizier is gericht op het brede spectrum van vacatures binnen technische bedrijven. We regelen niet alleen plaatsing van technische vakmensen, maar ook van administratieve-, commerciële- en logistieke medewerkers.”

Bron: http://www.ondernemersbelang.nl/zeeland/hifix-zorgt-voor-de-juiste-match2

Recrtuiment Agency HIFIX zoekt kandidaten met een technische achtergrond

In januari 2015 organiseerde het UWV een technische beurs voor werknemers die op zoek zijn naar een technische baan in de regio Zeeland. Tijdens deze speedmeet in Vlissingen informeerde Recruitment Agency HIFIX alle werknemers die op zoek waren naar een nieuwe uitdaging in de technische branche.

Bron: PZC

Publicatie HIFIX in De Ondernemer Zeeland

Foto gemaakt door camile schelstraete

Afgelopen zaterdag 20 september 2014 publiceerde De Ondernemer Zeeland een artikel over de officiële opening van uitzendbureau HIFIX en een toelichting op welke manier uitzendbureau HIFIX zich wil profileren. Om het artikel te bekijken kunt u via onderstaande link deze publicatie nalezen.

Publicatie HIFIX in De Ondernemer Zeeland

Uitzendbureau HIFIX opent deuren in Hulst

Wethouders Mevr. Diana van Dame en Dhr. J.P. Hageman zijn aanwezig tijdens onze opening.Zeeland is sinds donderdag 28 augustus 2014 een uitzendbureau rijker: HIFIX opende die dag de deuren van haar kantoor in Hulst. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel voor technische bedrijven. Met een persoonlijke aanpak en een flexibele instelling wil HIFIX uitgroeien tot dé technische uitzendorganisatie van Zeeuws-Vlaanderen. NV Economische Impuls Zeeland (Impuls) begeleidde de vestiging in Hulst.

“Werknemers en werkgevers in de technische sector weten elkaar nog niet altijd goed te vinden”, weten bedenkers en oprichters van HIFIX Kris Bleyenberg (directeur) en zijn partner Mirjam Bleyenberg-Takiddine (intercedente). “Ook vormen de landsgrenzen soms nog een drempel, die willen we wegnemen.”

‘’Bij de opening van onze vestiging heeft Impuls ons voorzien van professioneel advies op het gebied van marketing en interessante netwerkmogelijkheden. Als startende onderneming is het vaak lastig om direct de juiste keuzes te maken, Impuls heeft ons hier in op een professionele manier in ondersteund en daar zijn wij Impuls zeer dankbaar voor".

HIFIX is een zogenaamd fullservice uitzendbureau, dat betekent dat het naast uitzenden en detachering ook werving en selectie, internationaal recruitment en coaching tot haar takenpakket rekent. Qua aanpak gaat het bedrijf terug aan de eenvoud: persoonlijk contact en korte lijnen.

Om de juiste werkgevers en werknemers aan elkaar te koppelen is binding met de regio van groot belang. Daarom heeft het bedrijf de uit Zeeuws-Vlaanderen afkomstige Michael Taelman aangetrokken als vestigingsmanager. Het pand in Hulst vormt de ideale, centrale locatie om de arbeidsmarkt in de gehele grensregio te bedienen. Daarbij richt HIFIX zich met name op werkgevers zoals MKB-bedrijven en

Persbericht: Uitzendbureau HIFIX nieuw in Hulst

Uitzendbureau HIFIX is een nieuw initiatief dat zich specialiseert in het bemiddelen van personeel voor technische bedrijven. Het volledig vernieuwde kantoor is gevestigd aan de Frans van Waesberghestraat 59a te Hulst en wordt op donderdag 28 augustus 2014 officieel geopend. HIFIX legt de nadruk op flexibiliteit en bemiddeling van personeel. Daarbij, gaat het bedrijf verder dan de traditionele werkvloer, HIFIX richt zich op de gehele bedrijfsorganisatie van A tot Z.

“Werknemers en werkgevers in de technische sector weten elkaar nog niet altijd goed te vinden”, weten bedenkers en oprichters van HIFIX Kris Bleyenberg (directeur) en zijn partner Mirjam Bleyenberg-Takiddine (intercedente). “Ook vormen de landsgrenzen soms nog een drempel, die willen we wegnemen.”

Om de juiste werkgevers en werknemers in de regio van Nederland en België aan elkaar te koppelen is binding met de regio van groot belang. Daarom heeft het bedrijf de uit Zeeuws-Vlaanderen afkomstige Michael Taelman aangetrokken als vestigingsmanager. Het pand in Hulst vormt de ideale, centrale locatie om de arbeidsmarkt in de gehele grensregio te bedienen.

Door middel van persoonlijk contact en vooral ook binding met de (Zeeuws) Vlaamse regio wil Uitzendbureau HIFIX terug naar de eenvoud. Flexibiliteit én korte, maar vooral persoonlijke communicatielijnen vormen daarbij de basis. Deze basis moet ervoor zorgen, dat HIFIX uiteindelijk grensoverschrijdend uitgroeit tot dé technische uitzendorganisatie van Zeeuws-Vlaanderen.

Uitzendbureau HIFIX gaat zich richten op Werving & Selectie, Internationaal Recruitment, Coaching, Uitzenden en Detachering. Dit vanuit een handelswijze die zich kenmerkt door professionele bemiddeling, persoonlijk contact en professionele coaching, waarbij de wensen van werkgever én werknemer centraal staan. Na de juiste match te hebben gevonden, zorgt HIFIX voor after-sales én professionele begeleiding tijdens de werkzaamheden. Dit om zodoende ‘kort op de bal’ te spelen en het persoonlijk contact te waarborgen.

Dit maakt Uitzendbureau HIFIX voor werkgever én werknemer tot ‘your flexibility partner’. 


Speedtraject: HIFIX.nl is LIVE!

Tijdens het speedtraject is gisteren, binnen één dag, een prachtige nieuwe website live gegaan: www.hifix.nl. Een OTYS speedtraject zorgt ervoor dat uw website en systeem in één dag direct opgezet en ingericht is. Hifix heeft gisteren samen met OTYS consultant/teamleider Esther Koenders en webdeveloper Maikel Doezé de website opgezet en het systeem ingericht. Aan het einde van de dag, was het een mooi moment om te proosten op de livegang.

HIFIX “your flexibility partner”
Technisch uitzendbureau HIFIX is een nieuw initiatief en gespecialiseerd zich in de bemiddeling van technisch personeel in het regionale bedrijfsleven.

De mensen achter HIFIX focussen zich op persoonlijke begeleiding & contact en stellen kwaliteit en tevredenheid daarbij hoog in het vaandel voor zowel de werkzoekende als de werkgever. Kortom, focus leggen op een professionele bemiddeling waarbij persoonlijk contact met korte communicatielijnen en professionele coaching hoog in het vaandel staan. Vervolgens stellen wij de wensen van de werkgever en de werknemer centraal en maken vervolgens de perfecte match richting arbeidsmarkt. Een arbeidsmarkt verdeeld over Zeeland, West Brabant en België die grote potentie heeft voor de regio oost -Zeeuws Vlaanderen.

De kernwaarden waar uitzendbureau HIFIX zich op richt zijn:

Werving & Selectie;
Internationaal Recruitment;
Coaching;
Uitzenden & Detachering.
Na de juiste match gevonden te hebben, zorgt HIFIX ook voor after sales en begeleiding tijdens de werkzaamheden om zo boven op het proces te blijven en het persoonlijk contact zo goed mogelijk in stand te houden. Hierdoor is HIFIX “your flexibility partner”.
Bron: www.otys.nl
Hifix BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.