Uitzendbureau HIFIX

Uitzendbureau HIFIX is een full-service uitzendbureau die zich specialiseerd in de bemiddeling van personeel in het regionaal technische bedrijfsleven.

We voorzien bedrijven niet alleen in de vakbekwame technische medewerkers op de traditionele werkvloer, maar bemiddelen voor bedrijven binnen de gehele bedrijfsorganisatie.

Door middel van persoonlijk contact en binding met werkgevers en werknemers in de regio wil HIFIX terug naar eenvoud door middel van korte persoonlijke communicatielijnen die zich kenmerken door flexibiliteit. Dit is dé basis die ervoor moet zorgen dat HIFIX uiteindelijk niet alleen in Zeeland en West-Brabant, maar ook grensoverschrijdend meedenkt met de werkgevers. Vervolgens stelt HIFIX de wensen van de werkgever en werknemer centraal en maakt HIFIX de perfecte match richting arbeidsmarkt.

De kernwaarden waar uitzendbureau HIFIX zich op zal gaan richten zijn:
Werving & Selectie, Internationaal recruitment, Coaching, Detachering & Uitzenden

Na de juiste match gevonden te hebben, zorgt HIFIX ook voor after sales en begeleiding tijdens de werkzaamheden om zo boven op het proces te blijven en het persoonlijk contact zo goed mogelijk in stand te houden.

Hierdoor is HIFIX “your flexibility partner”

Hifix BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.