Speedtraject: HIFIX.nl is LIVE!

Tijdens het speedtraject is gisteren, binnen één dag, een prachtige nieuwe website live gegaan: www.hifix.nl. Een OTYS speedtraject zorgt ervoor dat uw website en systeem in één dag direct opgezet en ingericht is. Hifix heeft gisteren samen met OTYS consultant/teamleider Esther Koenders en webdeveloper Maikel Doezé de website opgezet en het systeem ingericht. Aan het einde van de dag, was het een mooi moment om te proosten op de livegang.

HIFIX “your flexibility partner”
Technisch uitzendbureau HIFIX is een nieuw initiatief en gespecialiseerd zich in de bemiddeling van technisch personeel in het regionale bedrijfsleven.

De mensen achter HIFIX focussen zich op persoonlijke begeleiding & contact en stellen kwaliteit en tevredenheid daarbij hoog in het vaandel voor zowel de werkzoekende als de werkgever. Kortom, focus leggen op een professionele bemiddeling waarbij persoonlijk contact met korte communicatielijnen en professionele coaching hoog in het vaandel staan. Vervolgens stellen wij de wensen van de werkgever en de werknemer centraal en maken vervolgens de perfecte match richting arbeidsmarkt. Een arbeidsmarkt verdeeld over Zeeland, West Brabant en België die grote potentie heeft voor de regio oost -Zeeuws Vlaanderen.

De kernwaarden waar uitzendbureau HIFIX zich op richt zijn:

Werving & Selectie;
Internationaal Recruitment;
Coaching;
Uitzenden & Detachering.
Na de juiste match gevonden te hebben, zorgt HIFIX ook voor after sales en begeleiding tijdens de werkzaamheden om zo boven op het proces te blijven en het persoonlijk contact zo goed mogelijk in stand te houden. Hierdoor is HIFIX “your flexibility partner”.
Bron: Speedtraject: HIFIX.nl is live!

Uitzendbureau HIFIX nieuw in Hulst

PERSBERICHT

Uitzendbureau HIFIX is een nieuw initiatief dat zich specialiseert in het bemiddelen van personeel voor technische bedrijven. Het volledig vernieuwde kantoor is gevestigd aan de Frans van Waesberghestraat 59a te Hulst en wordt op donderdag 28 augustus 2014 officieel geopend. HIFIX legt de nadruk op flexibiliteit en bemiddeling van personeel. Daarbij, gaat het bedrijf verder dan de traditionele werkvloer, HIFIX richt zich op de gehele bedrijfsorganisatie van A tot Z.

“Werknemers en werkgevers in de technische sector weten elkaar nog niet altijd goed te vinden”, weten bedenkers en oprichters van HIFIX Kris Bleyenberg (directeur) en zijn partner Mirjam Bleyenberg-Takiddine (intercedente). “Ook vormen de landsgrenzen soms nog een drempel, die willen we wegnemen.”

Om de juiste werkgevers en werknemers in de regio van Nederland en België aan elkaar te koppelen is binding met de regio van groot belang. Daarom heeft het bedrijf de uit Zeeuws-Vlaanderen afkomstige Michael Taelman aangetrokken als vestigingsmanager. Het pand in Hulst vormt de ideale, centrale locatie om de arbeidsmarkt in de gehele grensregio te bedienen.

Door middel van persoonlijk contact en vooral ook binding met de (Zeeuws) Vlaamse regio wil Uitzendbureau HIFIX terug naar de eenvoud. Flexibiliteit én korte, maar vooral persoonlijke communicatielijnen vormen daarbij de basis. Deze basis moet ervoor zorgen, dat HIFIX uiteindelijk grensoverschrijdend uitgroeit tot dé technische uitzendorganisatie van Zeeuws-Vlaanderen.

Uitzendbureau HIFIX gaat zich richten op Werving & Selectie, Internationaal Recruitment, Coaching, Uitzenden en Detachering. Dit vanuit een handelswijze die zich kenmerkt door professionele bemiddeling, persoonlijk contact en professionele coaching, waarbij de wensen van werkgever én werknemer centraal staan. Na de juiste match te hebben gevonden, zorgt HIFIX voor after-sales én professionele begeleiding tijdens de werkzaamheden. Dit om zodoende ‘kort op de bal’ te spelen en het persoonlijk contact te waarborgen.

Dit maakt Uitzendbureau HIFIX voor werkgever én werknemer tot ‘your flexibility partner’.

OPENING NIEUWE KANTOORPAND:
DONDERDAG 28 AUGUSTUS 2014 (uitsluitend voor bedrijven)
U BENT VAN HARTE WELKOM OM ONDER HET GENOT VAN EEN HAPJE EN DRANKJE HIERBIJ AANWEZIG TE ZIJN.

Tijdens de HULSTER VESTINGDAGEN zijn ZATERDAG 30 AUGUSTUS 2014
de deuren van HIFIX voor belangstellenden geopend van 12.00 – 18.00 uur.

Meer informatie op: www.hifix.nl of info@hifix.nl
Hifix BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.